IBX DEBUGGING
IBX User NOT ACTIVE
  if (Pageview.Area.ID != 3) { //not BSU }

  Bestillingsfrister julen 2020

  November er godt i gang, og det er klart for en ny hovedbestillingsperiode hos oss. Vi ønsker derfor å minne om våre bestillingsfrister for levering av læremidler før jul.

  Bestilling

  • For å være garantert leverering (og fakturering) før jul må du bestille innen 6. desember, og innen 1.desember om bøkene skal plastes eller merkes
  • Ønsker du leverering først i januar 2021 må du bestille etter 15. desember

  Levering

  • Levering før jul skjer fortløpende helt frem til 21. desember
  • Levering etter jul starter 4. januar 2021

  Fakturering

  • Ordre registrert mellom 7.desember og 14.desember vil bli fakturert i 2020. Vi leverer så langt vi rekker, men det må påregnes levering i januar 2021.
   Merk at dette ikke gjelder for bøker som skal plastes eller merkes
  • Ønskes faktura datert 2021, må du vente med å bestille til 15. desember, og ta kontakt med vår kundeservice for nærmere avtale om fakturering

  Merk! Det er kun bøker som er tilgjengelig fra forlaget, og som leveres i 2020, som vil bli fakturert i 2020. Vi tar forbehold om at enkelte titler kan være forsinket eller utsolgt fra forlagene. Merk også at det er egne frister for bøker som skal plastes og merkes.

  Hvor kan du bestille?

  Bestill læremidlene i vår nettbutikk her på bsu.no eller pendel.no. Du kan også bestille via kommunens e-handelssystem.

  Du mottar ordrebekreftelse på e-post etter bestilling. Sjekk denne nøye, og se til at bestillingen er korrekt. Denne bør også sjekkes opp mot følgeseddel ved levering.

  Årsaker til feilbestilling

  Det er kjedelig å sitte med flere feilbestillinger i januar. Det kan derfor være lurt å dobbeltsjekke punktene nedenfor før du bestiller:

  1. Målform – Nynorsk eller bokmål?
  2. Utgave – Hvilket år er boka trykket?
  3. Format – Digitalt eller trykt?
  4. Komponent – Grunnbok eller oppgavebok?