IBX DEBUGGING
IBX User NOT ACTIVE
  if (Pageview.Area.ID != 3) { //not BSU }

  Bestillingsfrister sommer 2019

  Vi er nå inne i hovedordreperioden, og vi minner derfor om at det er egne frister i forbindelse med bestilling av læremidler til skolestart i august.

  Levering før sommeren

  Ønsker du levering før skolen tar ferie i juni, må bestillingen være hos oss innen fredag 31. mai. Bøker som skal plastes, må bestilles innen tirsdag 28. mai.

  Siste dag for utkjøring før sommeren vil være torsdag 20. juni.

  Levering etter sommeren

  Alle bestillinger som er hos oss etter fredag 31. mai, leveres etter sommeren. Dette gjelder for alle bestillinger mottatt hos oss i juni og juli.

  Vi starter utkjøring etter sommeren fra og med mandag 5. august.

  Merk! Dersom det ikke er noen tilstede på skolen i uke 32 når bestillingene leveres, vil dette kunne medføre forsinkelser, og vi kan derfor ikke garantere leveringstidspunkt. Vi anbefaler at skolene dette gjelder bestiller bøker i mai, med levering før ferien.

  I perioden 20. juni - 4. august vil det ikke være noen leveranser.

  Bestill i vår nettbutikk, eller via kommunens e-handel.

  Vi tar forbehold om at enkelte titler kan være utsolgt fra forlagene. Du vil motta en ordrebekreftelse på e-post etter bestilling, og vi ber om at denne sjekkes nøye. Se til at bestillingen din er korrekt, og kontroller ordrebekreftelse mot følgeseddel ved levering.

  De vanligste årsakene til feilbestilling

  Mot slutten av skoleåret er det ofte tusen ting som fyller hodet. For å unngå å sitte med feil læremidler og ekstra arbeid i august, kan det være lurt å dobbeltsjekke følgende før du bestiller:

  • Målform – Skal du ha nynorsk eller bokmål?
  • Utgave – Er boka du bestiller trykt i rett år?
  • Format – Skal du ha digitalt eller trykt?
  • Komponent – Grunnbok eller oppgavebok?

  Retur?

  Eventuell retur, reklamasjon eller manglende vare må registreres i vårt kontaktskjema senest 14 dager etter varelevering. Betingelser for retur finner du her: Vilkår for retur

  Spørsmål?

  Ta kontakt med vårt kundesenter. Kundesenteret er åpent alle hverdager fra kl. 08.00 til 16.00. Telefon 23 24 20 50 eller send en mail via vårt kontaktskjema.