IBX DEBUGGING
IBX User NOT ACTIVE
  if (Pageview.Area.ID != 3) { //not BSU }

  Har du husket å fornye de digitale lisensene?


  Mange av de digitale lisensene som skolene bruker, må fornyes før hvert skoleår. Dette betyr at dersom du benytter lisenser i dag som du ønsker å beholde også neste skoleår, er det på tide at disse fornyes.

  For å sikre at din skole får de rabattene dere er garantert over rammeavtalen med oss, må lisenser som er kjøpt gjennom BS Undervisning også fornyes gjennom BS Undervisning. Dette gjøres enkelt ved å handle lisensene på vanlig måte, gjennom din kommunes eller fylkeskommunes valgte bestillingsløsning. Velg den digitale lisensen du ønsker å fornye, og send oss en bestilling, så ordner vi resten.

  Omfattet av tilskuddsordningen

  Digitale læremidler som handles gjennom BS Undervisning er selvsagt også er underlagt tilskuddsordningen i Den teknologiske skolesekken. Dette betyr at dere har mulighet til å søke om refusjon på kjøp av digitale læremidler gjort gjennom oss.

  Oversikt over innkjøpte lisenser

  Av og til kan det være vanskelig å holde oversikt over hvilke lisenser din skole har kjøpt, og hvilke som bør fornyes. Dersom dere mangler en slik oversikt, er dette selvsagt noe BS Undervisning kan hjelpe dere med. Ta kontakt med vår kundeservice, så vil vi sende dere en fullstendig oversikt over alle lisensene som er kjøpt av din skole for innværende år.

  Snart blir det enda enklere

  Når vi lanserer Pendel vil administrasjonen av digitale lisenser bli enda enklere. Med Pendel vil dere få mulighet til å holde egen oversikt over de digitale lisensene, få mulighet til å varsles når de skal fornyes, og dere kan selvsagt også foreta selve fornyelsen av lisensene i Pendel.