IBX DEBUGGING
IBX User NOT ACTIVE
  if (Pageview.Area.ID != 3) { //not BSU }

  bsundervisning.no blir pendel.no

  Fra mandag 1. mars 2021 vil vår nettbutikk bsundervisning.no flyttes. Våre kunder vil nå finne det samme sortimentet, men i en ny og mer oppdatert nettbutikk på pendel.no.

  Kunder som allerede har tatt i bruk Pendel, eller som benytter kommunale innkjøpssystemer, kan se bort fra denne meldingen.

  For kunder som fortsatt benytter dagens nettbutikk gjelder følgende:

  • Er du en av våre kunder som handler direkte i vår nettbutikk, kan du allerede nå gå over til pendel.no. Du kan benytte det samme brukernavnet som tidligere. Be om nytt passord for Pendel ved å klikke "glemt passord".
  • Dersom din kommune eller fylkeskommune har aktivert tilgang til Pendel via Feide, kan du logge inn med Feide i stedet for brukernavn. Dersom du logger inn, og mangler rettighet til å kjøpe, kontakt oss her.

  Er du usikker på hvilken bestillingsløsning din kommune eller fylkeskommune benytter? Kontakt oss, så hjelper vi deg!

  Merk at denne informasjonen gjelder for handel via vår nettbutikk. For å benytte Pendels øvrige funksjoner, se Pendels hjelpesider for mer informasjon, eller kontakt oss på pendel@bsu.no.

  Denne overgangen skal ikke innebære store endringer for våre kunder. Ingen kjøpshistorikk vil gå tapt når vi bytter plattform, men merk imidlertid at «Huskelister» og «Handlekurver» vil bli borte. Dersom man ønsker å beholde disse er man nødt til å kopiere de, slik at man har informasjonen lagret.

  Denne informasjonen er også sendt via e-post til brukere av bsundervisning.no og den ansvarlige for avtalen med kommunen eller fylkeskommunen.