IBX DEBUGGING
IBX User NOT ACTIVE
  if (Pageview.Area.ID != 3) { //not BSU }

  Kundeservice

  Den daglige kontakten vedrørende spørsmål knyttet til læremidler, bestilling, levering, faktura eller eventuell returhåndtering skjer via BS Undervisning sin kundeservice. Vår kundeservice består av erfarne og dedikerte kunderådgivere.

  Vår erfaring er at det er viktig for skolene å ha tilgang til flere kontaktpersoner, i tillegg til kontakten med den faste avtale- eller fagansvarlige. Dette er spesielt viktig i hektiske perioder som f.eks. i hovedbestillingsperioden, da det er avgjørende for kunden å få kjapp kontakt og hjelp. Vår bemanning sikrer at kundene raskt og effektivt får svar på sine henvendelser og spørsmål.

  Vår kundeservice er åpen alle hverdager fra kl. 08:00 til kl. 16:00. Kundeservice kan kontaktes på telefon 23 24 20 50 eller via vårt kontaktskjema. Kontaktskjemaet kan benyttes når som helst på døgnet.

  Vår kundeservice støtter også virtual queuing. Ved å trykke på et eget valg i telefonmenyen kan kunden be om å bli oppringt av BS Undervisning når det blir kundens tur i køen.

  Alle kundehenvendelser registreres og følges opp fortløpende, med kort responstid hos våre kundebehandlere. Alle telefonhenvendelser besvares i løpet av kort tid. Alle henvendelser på kontaktskjema blir besvart innen 24 timer.

  KATEGORI