IBX DEBUGGING
IBX User NOT ACTIVE
  if (Pageview.Area.ID != 3) { //not BSU }

  Om BS Undervisning

  BS Undervisning (tidligere BS Norli skole AS) ble etablert i 2006 og er et heleid datterselskap av Biblioteksentralen SA. Vi har spesialisert oss på levering av trykte og digitale læremidler samt annen litteratur til norske kommuner og fylkeskommuner, herunder barnehager, grunn- og videregående skoler, skolebibliotek, etater og øvrige institusjoner. Alle sider av vår drift er spesialtilpasset dette formålet.

  BS Undervisning er et rendyrket konsept for å betjene salg av trykte og digitale læremidler til skoler i Norge. Vi kan vise til meget god erfaring og gjennomføringsevne fra tilsvarende oppdrag til offentlig sektor. Vi har stor leveringskapasitet og høy leveringspresisjon.

  Bedriften med kundesenter er lokalisert i Bibliotekenes Hus på Økern i Oslo. De ansatte dekker funksjonene ledelse, kundeservice, salg og marked, IT og logistikk, nettbutikk, økonomi og regnskap. Adm.dir. i firmaet er Olav Dalen Halvorsen.

  Kundeservice

  Den daglige kontakten vedrørende spørsmål knyttet til læremidler, bestilling, levering, faktura eller eventuell returhåndtering skjer via BS Undervisning sin kundeservice. Vår kundeservice består i dag av erfarne og dedikerte kunderådgivere, inklusive teamleder som sikrer at kundene raskt og effektivt får svar på sine henvendelser og spørsmål.

  Vår kundeservice er åpen alle hverdager fra kl 08:00 til kl. 16.00. Kundeservice kan kontaktes på telefon 23 24 20 50 eller via vårt kontaktskjema. (Kontaktskjemaet kan benyttes når som helst på døgnet.)