IBX DEBUGGING
IBX User NOT ACTIVE
  if (Pageview.Area.ID != 3) { //not BSU }

  BS Undervisning

  BS Undervisning, tidligere BS Norli skole AS, ble etablert i 2006 og er et heleid datterselskap av Biblioteksentralen SA.

  Vi er en uavhengig forhandler av læremidler til skoler i hele Norge. Med læremidler mener vi all slags trykt og digitalt undervisningsmateriale. At vi er uavhengige betyr at vi ikke er bundet til noen leverandører, men at vi jobber like hardt for alle parter. Det gjør vi ved å gi objektive råd, den beste kundeservicen og sørge for at hver enkelt skole får de læremidlene som passer dem best.

  Gjennom flere år med erfaring og tett samarbeid med lærere, skoler, kommuner og aktører innen skoleverket vet vi hva som skal til for å få flyt i denne prosessen. Det har gjort oss til spesialister på å skaffe de læremidlene som du, din skole og elevene virkelig trenger. For å få til dette har vi samlet alt på ett sted.

  Du får én faktura, full oversikt over skolens læremidler og egne bestillinger, tilgang til et enormt sortiment, ett kontaktpunkt, informasjon og inspirasjon. Selv rabatter forhandler vi for deg. Kort sagt dekker vi alle dine behov rundt innkjøp av alle slags læremidler. Ved å samle alt på ett sted gir deg valgfrihet, oversikt og super hjelp. Det kommer både deg, skolen og elevene til gode.

  Vårt mål er at innkjøp av læremidler skal være enkelt. Likevel slutter ikke vår rolle når salget er gjort, vi er med deg både før og etter. I tillegg til at vi hjelper deg å finne det du har behov for, sørger vi for at læremidlene blir raskt tilgjengelige og kan tas i bruk så fort som mulig. Å gjøre alle innkjøp ett sted bidrar til bedre flyt. Resultatet kan bli en bedre skolehverdag for både skoleeier, lærer og elev!

  For å skape god flyt jobber vi tett med forlag og andre leverandører. Som den eneste uavhengige forhandleren i Norge, kan vi jobbe side om side med forlagene for å fremme felles interesser for skolens beste. I tillegg håndterer vi alt det praktiske rundt salg som kundesupport, retur og transport, fakturering og leder arbeidet mot en felles bransjeløsning for distribusjon av digitale læremidler. På den måten blir også leverandørenes arbeidsdag mer smidig.

  BS Undervisning ble grunnlagt for å forenkle innkjøp av læremidler for skolene og salg av læremidler for leverandørene. Selv om tidene forandrer seg, er dette fortsatt kjernen i alt vi gjør. For det viktigste er tross alt dette – å gjøre læremidler og kunnskap lett tilgjengelig. Ikke bare for deg som jobber i skolen, men også for elevene som til slutt skal ta inn kunnskapen og bære den med seg videre i livet.


  Vi gjør alt vi kan for å gjøre innkjøp enkelt, og jobber hardt for at lærerne får akkurat de læremidlene de trenger, når de trenger dem.