IBX DEBUGGING
IBX User NOT ACTIVE
  if (Pageview.Area.ID != 3) { //not BSU }

  Slumdog millionaire

  Swarup, Vikas
  Bestillingsklar
  Engelsk
  Veil. pris, kr. 175,00
  Din pris, kr. 175,00
     
  Totalt kr. 175,00
  Fritatt mva.
  Denne romanen ble opprinnelig utgitt som Q&A i 2005, men navnet ble endret etter filmen Slumdog Millionaires fantastiske suksess i 2008. Filmen er en relativt fri tolkning av romanen, og noe annet ville da heller ikke vært mulig. For denne boka inneholder nesten alt man kan tenke seg av spenning, tragedie, humor og grusomhet.Ram Mohammad Thomas er en ung mann som deltar på et spørreprogram på indisk TV, og romanen innledes med at han blir arrestert og torturert av korrupt politi fordi han, en fattig kelner uten utdannelse, har klart å svare på alle spørsmålene og vunnet toppremien: 1 million rupi. Ram får hjelp av en ung kvinnelig advokat, og han begynner å fortelle henne hvordan det er hendelser fra hans eget liv som har gitt ham svarene på hvert av spørsmålene. Han tar henne med på en reise gjennom livet og gjennom India, i en roman som i all sin frodighet har blitt kalt 'Dickens for det 21 århundre'.

  Richard Burgess har tilrettelagt romanen for elever i videregående skole. Skoleutgaven inneholder bakgrunnsartikler, samt gloser og oppgaver til hvert kapittel.

  Ram's funny and poignant odyssey explores the causes of good and evil and illustrates how, with a little luck, the best man sometimes wins.
  - Deborah Donovan, Booklist


  Betegnelse: Ram Mohammad Thomas har blitt arrestert etter å ha svart riktig på tolv spørsmål i Vil du bli millionær? Han har blitt arrestert fordi en fattig foreldreløs, som aldri har lest en avis og aldri har gått på skole, umulig kan ha svart riktig uten å ha jukset. Ram tenker tilbake på tv-programmet, og forteller hvordan han klarte å vinne. Samtidig forteller han om sitt eget liv, fra han ble reddet fra en søppelkasse til hans møte med en sprø australsk oberst og hans tid som kreativ guide ved Taj Mahal. Med bakgrunnsartikler, ordliste, spørsmål og oppgaver til teksten.
  Utgitt 2010
  Språk Engelsk
  Utgave 1
  Varenummer/ISBN 9788202329303
  Klassetrinn VG1, VG2
  Skolefag Engelsk, Vg1 studieforberedende utdanningsprogram,Engelsk, Vg1 yrkesfaglige utdanningprogram,Engelsk, Vg2 yrkesfaglige utdanningsprogram
  Forlagsinnbinding Heftet
  Forlag Cappelen Damm (Cappelen)
  Form Tillegslitteratur

  Alternative utgaver


  Gutten som hadde svar på alt

  Swarup, Vikas

  Bokmål

  Tillegslitteratur

  Gutten som hadde svar på alt

  Swarup, Vikas

  Bokmål

  Tillegslitteratur

  Gutten som hadde svar på alt

  Swarup, Vikas

  Bokmål

  Tillegslitteratur

  Gutten som hadde svar på alt

  Swarup, Vikas

  Bokmål

  Tillegslitteratur