IBX DEBUGGING
IBX User NOT ACTIVE
  if (Pageview.Area.ID != 3) { //not BSU }

  Data- og elektronikksystem : vg1 elektrofag

  Wold, Hans
  Bestillingsklar
  Nynorsk
  Veil. pris, kr. 825,00
  Din pris, kr. 825,00
     
  Totalt kr. 825,00
  Fritatt mva.
  I den nye utgaven er det fokusert på praktiske eksempler som tar eleven gjennom konkrete arbeidsoppdrag knyttet til systemene som behandles i boka. Oppgaver og praktiske øvinger er integrert i boka og lagt inn til slutt i hvert kapittel. Boka finnes også som Smartbok.

  Boka inngår i læreverket Elektrofagserien for Vg1 2013
  Læremidlet har fokus påenkel innføring i sentrale begreper og enkle prinsipper for å måle grunnleggende elektriske størrelsermontering, idriftsetting, feilsøking på og dokumentasjon av enkle systemer for databehandling, kommunikasjon, adgangskontroll, alarmanlegg og lyd og bildegrunnleggende elektronikk om sentrale komponenter og funksjonerkraftforsyningen, fra vekselspenning fra lysnettet til likespenning ut til forbrukerne
  Serien vil foreligge som Smartbok og Smartbok Pluss
  NB! Skoler som bestiller den nye elektrofagserien (2013) for Vg1til skoleåret 2013/14 vil få gratis Smartbok klassesett av.Elenergisystemer (2006) ut skoleåret.
  Dette får du ved å kontakte oss på gusalg@gyldendal.no..For andre spørsmål er det bare å kontakte markedskonsulent Synne Vik Torsdottir på e-post: synne.vik.torsdottir@gyldendal.no, eller på tlf: 22 03 43 53..
  .
  Utgitt 2013
  Språk Nynorsk
  Utgave 3
  Varenummer/ISBN 9788205447813
  Klassetrinn VG1
  Skolefag Data- og elektronikksystemer
  Forlagsinnbinding Heftet
  Forlag Gyldendal
  Form Grunnbøker

  Andre bøker fra samme forfatter Wold, Hans