IBX DEBUGGING
IBX User NOT ACTIVE
  if (Pageview.Area.ID != 3) { //not BSU }

  Automatiseringssystemer : vg1 elektrofag

  Strømme, Helge
  Bestillingsklar
  Nynorsk
  Veil. pris, kr. 499,00
  Din pris, kr. 499,00
     
  Totalt kr. 499,00
  Fritatt mva.
  I den reviderte utgaven 2013 er fagstoffet oppdatert i henhold til utviklingen i faget, kapittel 2 er utvidet med stoff om energiøkonomiserende motorer, og antallet oppgaver har økt.

  Symbolbruken på alle skjemaene er oppdatert i henhold til euronorm EN 60617. Kapitlene er utvidet med flere oppgaver som kombinerer teori og praksis, og oppgavene innenfor hvert kapittel har en jevn progresjon. Gjeldende regelverk er integrert i kapitlene der det er aktuelt. Bak i boka er det lagt inn en symboloversikt.
  Boka har fokus på praktiske eksempler og oppgaver medkobling og idriftsettelse av motoranleggplanlegging, tegning, kobling og idriftsettelse av reléstyringer, PLS-styringer, systemer for kontinuerlig reguleringsammenføyningsmetoder ved montering
  Serien vil foreligge som Smartbok og Smartbok Pluss
  NB! Skoler som bestiller den nye elektrofagserien (2013) for Vg1til skoleåret 2013/14 vil få gratis Smartbok klassesett av.Elenergisystemer (2006) ut skoleåret.
  Dette får du ved å kontakte oss på gusalg@gyldendal.no..For andre spørsmål er det bare å kontakte markedskonsulent Synne Vik Torsdottir på e-post: synne.vik.torsdottir@gyldendal.no, eller på tlf: 22 03 43 53..
  .
  Utgitt 2013
  Språk Nynorsk
  Utgave 3
  Varenummer/ISBN 9788205447837
  Klassetrinn VG1
  Skolefag Data- og elektronikksystemer
  Forlagsinnbinding Heftet
  Forlag Gyldendal
  Form Grunnbøker

  Andre bøker fra samme forfatter Strømme, Helge


  Elenergisystemer : vg2 elenergi

  Strømme, Helge

  Bokmål

  Grunnbøker