IBX DEBUGGING
IBX User NOT ACTIVE
  if (Pageview.Area.ID != 3) { //not BSU }

  Alle tiders historie : frå dei eldste tider til våre dagar : vg2-vg3

  Heum, Trond
  Bestillingsklar
  Nynorsk
  Veil. pris, kr. 865,00
  Din pris, kr. 865,00
     
  Totalt kr. 865,00
  Fritatt mva.
  Alle tiders historie er Cappelen Damms nye historieverk fra 2013/2014. Utformingen av læreverket er komponert på en gjennomført måte for å støtte effektiv lesing og arbeid med faget.Utformingen støtter forståelse og lesing
  Kapitlene har overskrifter som er tydelige for elevene. Gode introduksjonstekster til hvert kapittel forbereder elevene på det de skal lese om. Historiefortellingen er presentert uten forstyrrende grafiske elementer, det gjør den tilgjengelig også for lesesvake elever. Lærestoff knyttet til «historieforståelse og metoder» er samlet øverst på boksidene slik at de passer til historien som fortelles. På denne måten forstyrrer ikke elementene lesingen av grunnteksten, og det blir lettere for elevene å fordype seg.


  Kildesorteringer, minnemarkeringer, nærbilder av personer, fortid og forklaring, bildedokumentasjon og kart er stoff knyttet til «historieforståelse og metoder».


  Elevnettsted med lydbok
  Her får elevene tilgang til lydbokfiler til hvert kapittel, begreper, interaktive oppgaver, bakgrunnsstoff og fordypningsoppgaver. Elevnettstedet er gratis og uten innlogging.


  Lærernettsted med ressurser til undervisningen
  Lærernettstedet er innholdsrikt. Nettstedet har en god film- og bildebank til undervis­ningen. Nettstedet har også forslag til årsplaner, undervisningsopplegg, prøver og evalueringskriterier. Tilgang krever kjøp av lisens.

  Velg mellom to eller ett bind
  Alle tiders historie til Vg2 og Vg3 fås i ett bind og i to bind. Innholdet i de to utgavene er identisk.

  Utgitt 2013
  Språk Nynorsk
  Utgave 1
  Varenummer/ISBN 9788202420413
  Klassetrinn VG2, VG3
  Skolefag Historie Vg2 studieforberedende utdanningsprogram,Historie Vg3 studieforberedende utdanningsprogram
  Forlagsinnbinding Ukjent
  Forlag Cappelen Damm (Cappelen)
  Form Grunnbøker

  Andre bøker fra samme forfatter Heum, Trond