IBX DEBUGGING
IBX User NOT ACTIVE
  if (Pageview.Area.ID != 3) { //not BSU }

  Alle tiders historie : fra de eldste tider til våre dager : vg3 påbygging

  Moum, Tommy
  Bestillingsklar
  Bokmål
  Veil. pris, kr. 870,00
  Din pris, kr. 870,00
     
  Totalt kr. 870,00
  Fritatt mva.
  Alle tiders historie er Cappelen Damms nye historieverk fra 2013/2014. I Alle tiders historie Påbygging har forfatterne skrevet inn korte fortellinger som binder historien sammen der læreplanen for dette kurset gjør store hopp.Utformingen i Alle tiders historie er komponert på en gjennomført måte for å støtte forståelse, lesing og arbeid med faget. Kapitlene har overskrifter som er tydelige for elevene. Gode introduksjonstekster til hvert kapittel forbereder elevene på det de skal lese om. Historiefortellingen er presentert uten forstyrrende grafiske elementer, det gjør den tilgjengelig også for lesesvake elever. Lærestoff knyttet til «historieforståelse og metoder» er samlet øverst på boksidene slik at de passer til historien som fortelles. På denne måten forstyrrer ikke elementene lesingen av grunnteksten, og det blir lettere for elevene å fordype seg.


  Kildesorteringer, minnemarkeringer, nærbilder av personer, fortid og forklaring, bildedokumentasjon og kart er stoff knyttet til «historieforståelse og metoder».


  Elevnettsted med lydbok
  Her får elevene tilgang til lydbokfiler til hvert kapittel, begreper, interaktive oppgaver, bakgrunnsstoff og fordypningsoppgaver. Elevnettstedet er gratis og uten innlogging.


  Lærernettsted med Historisk Atlas Digital
  Lærernettstedet er innholdsrikt. Nettstedet har en god film- og bildebank til undervis­ningen, og du får tilgang til kartene og ressursene i Historisk atlas digital. Nettstedet har også forslag til årsplaner, undervisningsopplegg, prøver og evalueringskriterier. Tilgang krever kjøp av lisens.


  Utgitt 2014
  Språk Bokmål
  Utgave 1
  Varenummer/ISBN 9788202425937
  Klassetrinn VG3
  Skolefag Historie Vg3 påbygging til generell studiekompetanse
  Forlagsinnbinding Ukjent
  Forlag Cappelen Damm (Cappelen)
  Form Grunnbøker

  Andre bøker fra samme forfatter Moum, Tommy


  Historie og filosofi 2 : Unibok

  Moum, Tommy

  Bokmål/nynorsk

  Grunnbøker,Elevressurser

  Historie og filosofi 2

  Moum, Tommy

  Nynorsk

  Grunnbøker

  Historie og filosofi 2

  Moum, Tommy

  Bokmål

  Grunnbøker