IBX DEBUGGING
IBX User NOT ACTIVE
  if (Pageview.Area.ID != 3) { //not BSU }

  Cosinus R1 : oppgavesamling i matematikk : studiespesialiserende program

  Oldervoll, Tore
  Utsolgt
  Bokmål
  Veil. pris, kr. 335,00
  Din pris, kr. 335,00
     
  Totalt kr. 335,00
  Fritatt mva.
  Oppgavesamling som er tilpasset læreplanen for matematikkurset R1. Boka bygger på Sinus 1T og er tilpasset elever i Vg2 på programområdet for realfag og andre elever som vil ha spesiell studiekompetanse. Den er også aktuell for elever som vil studere økonomi.Hva er spesielt med denne boka?
  I denne boka vektlegger vi arbeidet med den tradisjonelle matematikken.
  Elevene arbeider videre med algebraen fra 1T. Der vi finner det nødvendig, begynner delkapitlene med en repetisjon av stoff fra 1T før de lærer nytt stoff innenfor samme temaet.
  Også i funksjonslære, logaritmeregning og sannsynlighetsregning gjør vi det på samme måte: Der det er nødvendig, repeterer vi stoff fra 1T før vi går videre med temaet.
  Boka inneholder en del klassisk geometri. Her får elevene selv anledning til å gjennomføre matematiske resonnement. I tillegg får elevene grundig opplæring i bruk av dynamisk programvare. Denne programvaren henter elevene gratis fra nettsidene våre.
  Boka inneholder en del matematiske bevis der elevene får innsikt i matematisk tankegang.


  Ingen delkapitler starter opp med vanskelige matematiske resonnement, for alle delkapitler begynner med enkle eksempler og oppgaver. Vanskeligere bevis kommer på slutten av delkapitlene og er tydelig merket. Hele boka har en klar og god struktur der eleven gradvis blir ført inn i faget.  Gratis fagnettsted for lærere og elever!
  Det er utviklet et nytt fagnettsted for Sinusverket. Nettstedet følger den samme inndelingen i kapitler og delkapitler som grunnbøkene. Nettstedet inneholder interaktive oppgavesekvenser, frittstående animasjoner, kontrolloppgaver med løsninger til alle kapitlene i alle bøkene, fullstendige løsninger på oppgavene i grunnbøkene o.a. Dette gir alternativ innlæring av lærestoffet, og elevene lærer å bruke digitale verktøy. Nettstedet kan bidra til å gjøre differensieringen enklere. Det er lagt ut passordbelagte lærersider på sinus.cappelen.no.  Betegnelse: Oppgavesamlingen inneholder enkle repetisjonsoppgaver, øvingsoppgaver og mer krevende oppgaver. Oppgavene følger grunnboka kapittelvis, og stoffet er delt inn i tre kategorier etter vanskelighetsgrad. Har fasit.
  Utgitt 2007
  Språk Bokmål
  Utgave 1
  Varenummer/ISBN 9788202267667
  Klassetrinn VG2
  Skolefag Matematikk R1
  Forlagsinnbinding Heftet
  Forlag Cappelen Damm (Cappelen)
  Form Arbeidsbøker

  Læreverk


  Andre bøker fra samme forfatter Oldervoll, Tore