IBX DEBUGGING
IBX User NOT ACTIVE
  if (Pageview.Area.ID != 3) { //not BSU }

  Å lykkes med sammensatte tekster og retorikk : vg1, vg2 & vg3

  Moum, Tommy
  Bestillingsklar
  Bokmål
  Veil. pris, kr. 265,00
  Din pris, kr. 265,00
     
  Totalt kr. 265,00
  Fritatt mva.
  Boka tar for seg emnene retorikk og sammensatte tekster i fellesfaget norsk i studieforberedende utdanningsprogram - i alle tre årene. Den utfyller presentasjonen av dette lærestoffet i de vanlige lærebøkene og gir en bedre oversikt over det viktigste elever må beherske for å nå kompetansemålene. Boka presenterer sentrale begrep innen retorikken og inneholder mange eksempler på bruk av begrepene i tekster. Ulike former for sammensatte tekster blir gjennomgått, som f. eks. reklame og bilder, pluss sjangre inne TV, Internett og aviser.

  Å lykkes med sammensatte tekster og retorikk er et godt og nyttig hjelpemiddel til repetisjon ved prøver, ikke minst hvis du leser faget på egen hånd.

  Betegnelse: Boka dekker emnene retorikk og sammensatte tekster i norskfaget, og presenterer det viktigste lærestoffet for å nå kompetansemålene i alle årstrinn på videregående skole. Boka er ment som et supplement til lærebøkene. Har register.
  Utgitt 2011
  Språk Bokmål
  Utgave 1
  Varenummer/ISBN 9788202319250
  Klassetrinn VG1, VG2, VG3
  Skolefag Norsk sidemål, Vg1 studieforberedende utdanningsprogram, skriftlig,Norsk sidemål, Vg2 studieforberedende utdanningsprogram, skriftlig,Norsk sidemål, Vg3 påbygging til generell studiekompetanse, skriftlig
  Forlagsinnbinding Heftet
  Forlag Cappelen Damm (Cappelen)
  Form Tillegslitteratur

  Andre bøker fra samme forfatter Moum, Tommy


  Historie og filosofi 2 : Unibok

  Moum, Tommy

  Bokmål/nynorsk

  Elevressurser,Grunnbøker

  Historie og filosofi 2

  Moum, Tommy

  Nynorsk

  Grunnbøker

  Historie og filosofi 2

  Moum, Tommy

  Bokmål

  Grunnbøker