IBX DEBUGGING
IBX User NOT ACTIVE
  if (Pageview.Area.ID != 3) { //not BSU }

  Kontakt : norsk for yrkesfag vg1 - vg2

  Frisk, Eva
  Bestillingsklar
  Nynorsk
  Veil. pris, kr. 625,00
  Din pris, kr. 625,00
     
  Totalt kr. 625,00
  Fritatt mva.
  Kontakt er et nyutviklet norskverk for yrkesfag Vg1 og Vg2 og følger den reviderte læreplanen fra 2013. Fagstoffet og eksempeltekstene er gjennomgående valgt ut for å være så tett på den yrkesfaglige hverdagen som mulig. Det er lagt vekt på at elevene får god støtte i arbeidet med de grunnleggende ferdighetene i faget.

  Se forfatterne presentere læreverket på Cappelen Damm TV (cdu.no/cdtv), velg fanen Norsk.


  To år og to nivåer i samme bok gir stor fleksibilitet

  Læreboka er delt inn i to nivåer med tydelig markering av nivåene. Nivådelingen gir en naturlig og god progresjon for utviklingen av de grunnleggende ferdighetene og kunnskap i faget. Lærestoffet på nivå 1 passer godt på Vg1, og nivå 2-stoffet passer på Vg2. Det er også mulig å jobbe med begge nivåene på ett trinn og skyve temaer over til neste årstrinn.


  Elevnettsted med støtte for lesing og skriving

  Nettstedet er gratis og uten innlogging. Et nyutviklet lese- og skrivestøtteverktøy hjelper elevene med å analysere og skrive egne tekster. Elevene får hjelp til å finne virkemidler i tekster de skal lese, og hjelp til å bygge opp og strukturere tekster de skal skrive i ulike sjangrer. Kapitlene i boka er lest inn og kan lastes ned. Til alle kapitlene er det interaktive oppgaver som elevene kan bruke til å repetere og drille fagstoffet.


  Lærernettsted med forslag til prøver og oppgaver

  Lærernettstedet krever innlogging. Her er det forslag til undervisningsopplegg, forslag til tverrfaglige sjangeroppgaver, forslag til eksamensrettede oppgaver og powerpointer som kan redigeres.  Forfatterne

  Tone Elisabeth Grundvig, Eva Frisk og Siv Sørås Valand har alle solid faglig bakgrunn og yrkesfaglig undervisningserfaring. Du kan lese mer om forfatterne under fanen ved siden av.

  Utgitt 2014
  Språk Nynorsk
  Utgave 1
  Varenummer/ISBN 9788202432782
  Klassetrinn VG1, VG2
  Skolefag Norsk, Vg1 yrkesfaglige utdanningsprogram,Norsk, Vg2 yrkesfaglige utdanningsprogram
  Forlagsinnbinding Fleksibind
  Forlag Cappelen Damm (Cappelen)
  Form Grunnbøker

  Alternative utgaver


  Andre bøker fra samme forfatter Frisk, Eva