IBX DEBUGGING
IBX User NOT ACTIVE
  if (Pageview.Area.ID != 3) { //not BSU }

  ¡claro que sí! : spansk aktivitetsgrammatikk

  Nynorsk
  Veil. pris, kr. 395,00
  Din pris, kr. 395,00
     
  Totalt kr. 395,00
  Pris inkl. mva.
  Boka passer både for nybegynnere og for dem som kan litt fra før eller som trenger oppfriskning.Den er inndelt i ti kapitler med de tradisjonelle ordklassene og det er enkle forklaringer til hvert emne. Verbene behandles i sin fulle bredde og de viktigste verbene behandles tidlig, slik at nybegynnere raskt kommer igang med å lage setninger. Fyldig oversikt over de viktigste grammatiske begrepene, som blir illustrert med mange morsomme og illustrative eksempler Etter hvert emne er det oppgaver som trener grammatikken som er behandlet.


  Claro que si har stor oppgavevariasjon med både individuelle, par- og gruppeoppgaver - både skriftlig og muntlig Arbeidsgrammatikken kan brukes kronologisk, men en kan også hoppe fram og tilbake. Det er lagt inn mange kryssreferanser, slik at det er lett å finne fram i boka som kan brukes som oppslagsbok. Det er fasit bak i boka


  Øvings-CD er selvinstruerende og har mange varierte tilleggsoppgaver. CD-en fungerer kun for PC.


  Betegnelse: Innføringsbok i spansk som passer for nybegynnere eller for de som vil friske opp kunnskapene sine. Den grunnleggende gramatikken forklares, og varierte oppgaver gir muligheter for å trene på bruk av språket i ulike situasjoner. Boken er ment brukt som et supplement til et læreverk, men kan også brukes i stedet for et læreverk for dem som vil stå friere og velge lesetekster selv. Den medfølgende CD-en inneholder flere oppgaver.
  Utgitt 2004
  Språk Nynorsk
  Utgave 1
  Varenummer/ISBN 9788202241797
  Skolefag Spansk B-språk,Spansk C-språk
  Forlagsinnbinding Heftet
  Forlag Cappelen Damm (Cappelen)

  Andre bøker fra samme forfatter Drange, Eli-Marie


  ¡Claro que sí! : spansk aktivitetsgrammatikk

  Drange, Eli-Marie

  Bokmål

  Grammatikk,Arbeidsbøker