IBX DEBUGGING
IBX User NOT ACTIVE
  if (Pageview.Area.ID != 3) { //not BSU }

  Comme ca : fransk aktivitetsgrammatikk for den videregående skolen : studiespesialiserende utdanningsprogram vg1 og vg2

  Veland, Britt
  Bestillingsklar
  Bokmål
  Veil. pris, kr. 395,00
  Din pris, kr. 395,00
     
  Totalt kr. 395,00
  Fritatt mva.
  Comme ça er en aktivitetsgrammatikk for alle nivåer i videregående skole, voksenopplæring og til selvstudium.Komponenter
  aktivitetsgrammatikk med forklaringer, oppgaver og fasit
  gratis fagnettsted


  Comme ça er en temabasert aktivitetsgrammatikk for alle nivåer i videregående skole. Den er på samme tid en lærebok, en oppslagsbok og en oppgavesamling og vil fungere godt til selvstendig arbeid. Grammatiske termer er forklart, og det blir sammenlignet med norsk språk, og av og til med engelsk, når det er interessant.
  Til hvert kapittel hører et stort utvalg oppgaver av varierende vanskelighetsgrad. Eksemplene er forsøkt valgt slik at elevene også lærer om den fransktalende verden gjennom arbeidet med grammatikken.

  Mer enn en grammatikk
  Her finner du stoff om frankofoni, "ti bud" for å lære fransk, om bruk av ordbøker og hvordan produsere fransk tekst f.eks. til eksamen.


  Comme ça fagnettsted har interaktive grammatikkoppgaver og tester. Elevene arbeider selvstendig og får umiddelbart tilbakemelding på det de gjør.


  Betegnelse: Boka er en temabasert aktivitetsgrammatikk for alle nivå i videregående skole. Det er på samme tid en lærebok, oppslagsbok og oppgavesamling, og vil fungere i selvstendig arbeid.
  Utgitt 2007
  Språk Bokmål
  Utgave 3
  Varenummer/ISBN 9788202246778
  Klassetrinn VG1, VG2, VG3
  Skolefag Fransk II,Fransk I
  Forlagsinnbinding Heftet
  Forlag Cappelen Damm (Cappelen)
  Form Tillegslitteratur