IBX DEBUGGING
IBX User NOT ACTIVE
  if (Pageview.Area.ID != 3) { //not BSU }

  Sinus S2 : lærebok i matematikk : studiespesialiserende program

  Oldervoll, Tore
  Utsolgt
  Bokmål
  Veil. pris, kr. 895,00
  Din pris, kr. 895,00
     
  Totalt kr. 895,00
  Fritatt mva.
  Sinus S2 er tilpasset læreplanen for matematikkurset S2. Boka bygger på Sinus S1 og er tilpasset elever i vg3 som ikke går på programområdet for realfag. Den er spesielt aktuell for elever innen samfunnsfagene.  Hva er spesielt med denne boka?
  Boka er sammensatt av en teoridel og en oppgavedel.

  Noe av stoffet er det samme som Sinus R1, men i Sinus S2 det er lagt mindre vekt på teorien og mer vekt på anvendelsene av stoffet.

  Funksjonslæren er sentral i denne boka. Eksemplene er ofte hentet fra økonomi og samfunnsliv.

  Elevene får god trening i å regne med algebra og annen tradisjonell matematikk.

  I Sinus S2 lærer elevene å bruke sannsynlighetsregningen fra S1 innen statistikk. De lærer å teste hypoteser ved hjelp av statistiske forsøk.

  Ingen delkapitler starter opp med vanskelige matematiske resonnement, for alle delkapitler begynner med enkle eksempler og oppgaver.

  Hele boka har en klar og god struktur der eleven gradvis blir ført inn i faget. Sinus S2 inneholder mer av den samfunnsfaglige matematikken, presentert i en pedagogisk god innpakning.

  Gratis fagnettsted for lærere og elever!
  Det er utviklet et nytt fagnettsted for Sinusverket. Nettstedet følger den samme inndelingen i kapitler og delkapitler som grunnbøkene. Nettstedet inneholder interaktive oppgavesekvenser, frittstående animasjoner, kontrolloppgaver med løsninger til alle kapitlene i alle bøkene, fullstendige løsninger på oppgavene i grunnbøkene o.a. Dette gir alternativ innlæring av lærestoffet, og elevene lærer å bruke digitale verktøy. Nettstedet kan bidra til å gjøre differensieringen enklere. Det er lagt ut passordbelagte lærersider på sinus.cappelen.no.


  Betegnelse: Læreboken er skrevet for matematikkurset S2 i de studieforberedende utdanningsprogrammene. Vekten ligger på den abstrakte matematikken. Med lommeregnerstoff hvor fremgangsmåten forklares i detalj. Har fasit og stikkordregister.
  Utgitt 2008
  Språk Bokmål
  Utgave 1
  Varenummer/ISBN 9788202279479
  Klassetrinn VG3
  Skolefag Matematikk S2
  Forlagsinnbinding Innbundet
  Forlag Cappelen Damm (Cappelen)
  Form Grunnbøker

  Læreverk


  coSinus Skole : (enkeltlisens) Sinus

  Gustafsson, Einar

  Bokmål/nynorsk

  Grunnbøker

  Andre bøker fra samme forfatter Oldervoll, Tore