IBX DEBUGGING
IBX User NOT ACTIVE
  if (Pageview.Area.ID != 3) { //not BSU }

  Sinus 1T : matematikk for vg1 : studieforberedende program

  Oldervoll, Tore
  Bestillingsklar
  Bokmål
  Veil. pris, kr. 845,00
  Din pris, kr. 845,00
     
  Totalt kr. 845,00
  Fritatt mva.
  I denne utgaven av Sinus 1T er lærestoffet og den kategoridelte oppgavedelen samlet i én bok. Ny utgave av boka kommer våren 2014.De første kapitlene i boka har fått en ny og bedre struktur, og det er lagt til rette for overganger fra 1T til 1P til ut i november.

  Komponenter
  lærebok med teoridel og oppgavedel
  elevnettsted, gratis
  lærernettstedet Omkring Sinus

  Læreplanendringer juni 2013
  2009-utgaven av Sinus 1T kan benyttes skoleåret 2013/14 da vi legger delkapitler som er kommet inn i læreplanen på fagnettstedet til Sinus. Her finner du også en oversikt over stoff som går ut av læreplanen. Ny utgave av boka kommer våren 2014.

  Fagnettsted for lærere og elever følger den samme inndelingen i kapitler og delkapitler som grunnbøkene. Nettstedet inneholder interaktive oppgavesekvenser, frittstående animasjoner, kontrolloppgaver med løsninger til alle kapitlene i alle bøkene, fullstendige løsninger på oppgavene i grunnbøkene o.a. Dette gir alternativ innlæring av lærestoffet, og elevene lærer å bruke digitale verktøy. Nettstedet kan bidra til å gjøre differensieringen enklere. Fagnettstedet er gratis for elever og lærere.
  Betegnelse: Grunnboken er skrevet for matematikkurset 1T i de studieforberedende utdanningsprogrammene. Vekten ligger på den abstrakte matematikken. Elevene får trening i bokstavregning, og blir kjent med matematisk tankegang. Med lommeregnerstoff hvor fremgangsmåten forklares i detalj. Har fasit og stikkordregister.
  Utgitt 2009
  Språk Bokmål
  Utgave 2
  Varenummer/ISBN 9788202294106
  Klassetrinn VG1
  Skolefag Matematikk 1T
  Forlagsinnbinding Innbundet
  Forlag Cappelen Damm (Cappelen)
  Form Grunnbøker

  Læreverk


  Andre bøker fra samme forfatter Oldervoll, Tore