IBX DEBUGGING
IBX User NOT ACTIVE
  if (Pageview.Area.ID != 3) { //not BSU }

  Sinus for ettårig forkurs : matematikk for forkurset for ingeniørutdanning og maritim høgskoleutdanning

  Oldervoll, Tore
  Utsolgt
  Bokmål
  Veil. pris, kr. 995,00
  Din pris, kr. 995,00
     
  Totalt kr. 995,00
  Fritatt mva.
  Grunnboka Sinus Forkurs inneholder all teorien og svært mange eksempler. En del av eksemplene viser hvordan vi bruker matematikk blant annet i fysikk og andre fag. Eksemplene følges av øvingsoppgaver. Det er lagt stor vekt på å bruke et språk som lar studentene lese både teorien og eksemplene på egen hånd.

  Både kapitler og delkapitler er ordnet slik at det vanskeligste stoffet kommer til slutt. For studenter som sliter med faget er det fullt mulig å hoppe over slutten av delkapitler og likevel ha godt utbytte av boka. Grunnboken inneholder lommeregnerstoff som i detalj forklarer hvordan studentene skal bruke den grafiske lommeregneren. Lommeregnerstoffet er skrevet for de mest aktuelle Texas- og Casio-modellene.

  Komponenter:
  Grunnbok
  Oppgavesamling
  Fagnettsted, gratis

  Betegnelse: Dette er et læreverk i matematikk for forkurset for ingeniørutdanning og maritim høyskoleutdanning. Boka inneholder de matematiske teoriene, og gir en innføring i tradisjonell matematikk. Kapitlene er ordnet slik at det vanskelige stoffet ofte kommer til slutt, og oppgavene er plassert etter hvert delkapittel. Med sammendrag etter hvert kapittel, fasit og stikkordregister.
  Utgitt 2009
  Språk Bokmål
  Utgave 2
  Varenummer/ISBN 9788202294120
  Skolefag Matematikk
  Forlagsinnbinding Innbundet
  Forlag Cappelen Damm (Cappelen)

  Andre bøker fra samme forfatter Oldervoll, Tore