IBX DEBUGGING
IBX User NOT ACTIVE
  if (Pageview.Area.ID != 3) { //not BSU }

  Engelsk ordbok : engelsk-norsk, norsk-engelsk

  Svenkerud, Herbert
  Bestillingsklar
  Bokmål
  Veil. pris, kr. 305,00
  Din pris, kr. 305,00
     
  Totalt kr. 305,00
  Fritatt mva.
  Engelsk ordbok består av en engelsk-norsk del og en norsk-engelsk del, hver med ca. 30 000 oppslagsord. Layout og grafiske virkemidler er valgt for å sikre en så oversktilig framstilling som mulig. Målet er at elevene lett og raskt skal finne det de leter etter.


  Engelsk ordbok har ellers et spesielt fokus på idiomer, ordtak, uttrykk og faste vendinger. Disse er alfabetisk ordnet i egne seksjoner utnder tilhørende oppdlagsord. Ordboka prioriterer med dette det idiomatiske, noe som er ekstra viktig i språkopplæringen.


  Tipsrammene i den norsk-engelske delen belyser ting som erfaringsmessig volder problemer for norske elever som lærer engelsk. Midtsidene inneholder blant annet en minigrammatikk og en oversikt over preposisjonsbruk.


  Ordboka er spesielt tilpasset elever i den videregående skolen, men den passer også godt for studenter og andre som bruker engelsk privat eller på jobb.


  over 60 000 oppslagsord lett og raskt å slå opp på riktig ord tusenvis av eksempler fra moderne engelsk og norsk faste uttrykk under tilhørende oppslagsord både britisk og amerikansk engelsk lydskrift etter internasjonal standard (IPA) minigrammatikk, tipsrammer, faktasider og kart tillatt brukt ved eksamen i ungdomsskolen og den videregående skolen
  Utgitt 2016
  Språk Bokmål
  Utgave 5
  Varenummer/ISBN 9788202505455
  Klassetrinn VG1, VG2
  Skolefag Engelsk, Vg1 studieforberedende utdanningsprogram,Engelsk, Vg1 yrkesfaglige utdanningprogram,Engelsk, Vg2 yrkesfaglige utdanningsprogram
  Forlagsinnbinding Fleksibind
  Forlag Cappelen Damm (Cappelen)
  Form Ordbøker