IBX DEBUGGING
IBX User NOT ACTIVE
  if (Pageview.Area.ID != 3) { //not BSU }

  Sinus matematikk : forkurs : grunnbok : for ingeniørutdanning

  Oldervoll, Tore
  Bestillingsklar
  Bokmål
  Veil. pris, kr. 1 030,00
  Din pris, kr. 1 030,00
     
  Totalt kr. 1 030,00
  Fritatt mva.
  Ny utgave av Sinus Forkurs og er skrevet etter den reviderte læreplanen for forkurset for ingeniørutdanning og integrert masterstudium i teknologiske fag og tilhørende halvårig realfagskurs av 2014. Verket bygger på mate- matikkurset 1P fra den videregående skolen.
  Grunnboka Sinus Forkurs inneholder all teorien og svært mange eksempler. En del av eksemplene viser hvordan vi bruker matematikk blant annet i fysikk og andre fag. Eksemplene følges av øvingsoppgaver. Det er lagt stor vekt på å bruke et språk som lar studentene lese både teorien og eksemplene på egen hånd. Alt nødvendig stoff fra 1P blir repetert, slik at det er fullt mulig å lese boka bare med grunnskoleutdanning i matematikk.


  Både kapitler og delkapitler er ordnet slik at det vanskeligste stoffet kommer til slutt. For studenter som sliter med faget er det fullt mulig å hoppe over slutten av delkapitler og likevel ha godt utbytte av boka. Grunnboka inneholder lommeregnerstoff som i detalj forklarer hvordan studentene skal bruke den grafis


  Oppgavesamlingen coSinus Forkurs er nå todelt. Del 1 er ordnet etter delkapitler som i grunnboka. Der finner studentene flere øvingsoppgaver til stoffet. Del 2 inneholder blandede oppgaver som ikke er ordnet etter delkapitler. Her må studenten selv finne fram til metode og bruke kunnskap fra hele det aktuelle kapitelet og tidvis fra tidligere kapitler.


  Læreverket består av:
  Grunnbok


  Brettbok (pdf)


  Oppgavesamlingen coSinus Forkurs


  Fagnettsted, gratis

  Utgitt 2016
  Språk Bokmål
  Utgave 3
  Varenummer/ISBN 9788202509057
  Forlagsinnbinding Innbundet
  Forlag Cappelen Damm (Cappelen)

  Andre bøker fra samme forfatter Oldervoll, Tore