IBX DEBUGGING
IBX User NOT ACTIVE
  if (Pageview.Area.ID != 3) { //not BSU }

  Giga : matematikk Vg1T : lærebok og oppgavesamling

  Andersen, Tor
  Utsolgt
  Bokmål
  Veil. pris, kr. 450,00
  Din pris, kr. 450,00
     
  Totalt kr. 450,00
  Fritatt mva.
  Giga er et nyskrevet verk til fellesfaget for studieforberedende utdanningsprogram. Bøkene dekker alle hovedområdene i læreplanen for henholdsvis Vg1 T og Vg1 P. Oppgavesamlingene er integrert i lærebøkene.

  Vi har valgt å lage to bøker med ulike tilnærminger til fagstoffet. Giga Vg1 T er skrevet for elever som velger den mest teoretiske varianten av fellesfaget i matematikk og har en analytisk tilnærming til lærestoffet. Giga Vg1 P har en mer helhetlig tilnærming til matematikken. Eksemplene og illustrasjonene er i større grad hentet fra elevenes hverdag.
  Refleksjon

  Både Giga Vg1 T og Giga Vg1 P gir elevene mulighet til å reflektere over lærestoffet, både det de har med seg fra grunnskolen, det de skal lære og det de har lært. Hvert kapittel begynner med en åpen oppgave som skal hjelpe elevene med å huske det vet om emnet fra før. På slutten av kapitlene er det en "loop" med spørsmål og svar som hjelper elevene med å reflektere over og bearbeide lærestoffet.


  Mestring

  På slutten av hvert kapittel er det utfordringer på tre nivåer. Her blir elevene tatt med på en refleksjonsrunde gjennom hele kapitlet. Den letteste runden passer for elever som trenger å øve mer på grunnferdigheter, mens den vanskeligste er for elever som trenger noe å bryne seg på. Drilloppgavene tidligere i kapitlet vil gi elevene en pekepinn om hvilken utfordring som passer best for dem.


  Struktur

  Kompetansemålene i læreplanen blir gjennomgått ved at nytt stoff blir bearbeidet og illustrert med påfølgende eksempler. Hvert eksempel har et navn, og begynnelsen og slutten på eksemplene har egne symboler. Etter eksemplene kommer det oppgaver i form av drilløvelser.


  Betegnelse: Hvert kapittel begynner med en åpen oppgave som fører elevene fra det kjente til det ukjente på en forsiktig måte. I tillegg er det oppgaver som driller og trener elevene i de nye emnene som tas opp i kapitlet, samt oppgaver som skal stimulere elevene til å reflektere rundt det de har lært. Det er lagt stor vekt på oppøving av de fem grunnleggende ferdighetene i læreplanen.
  Utgitt 2006
  Språk Bokmål
  Utgave 1
  Varenummer/ISBN 9788204116338
  Klassetrinn VG1
  Skolefag Matematikk
  Forlagsinnbinding Heftet
  Forlag Cappelen Damm ( Cappelen)
  Form Grunnbøker

  Alternative utgaver


  Læreverk


  Andre bøker fra samme forfatter Andersen, Tor


  Eksamenshefte i matematikk 2P

  Andersen, Tor

  Bokmål

  Tillegslitteratur

  Eksamenshefte i matematikk R2

  Andersen, Tor

  Bokmål

  Tillegslitteratur

  Eksamenshefte i matematikk R1

  Andersen, Tor

  Bokmål

  Tillegslitteratur

  Eksamenshefte i matematikk 2P-Y

  Andersen, Tor

  Bokmål

  Tillegslitteratur