IBX DEBUGGING
IBX User NOT ACTIVE
  if (Pageview.Area.ID != 3) { //not BSU }

  Samfunnsøkonomi 1 : videregående skole

  Bøhmer, Gunnar
  Bestillingsklar
  Bokmål
  Veil. pris, kr. 655,00
  Din pris, kr. 655,00
     
  Totalt kr. 655,00
  Fritatt mva.
  Samfunnsøkonomi 1 i revidert versjon

  I Samfunnsøkonomi 1 blir et faglig og solid innhold presentert på en enkel måte. Ved å bygge bro fra mikro- til makroteorien, for deretter å føre elevene videre til den nasjonale og globale økonomien, bidrar Samfunnsøkonomi 1 til å gi elevene et helhetsperspektiv. Lærestoffet er konkretisert med en rekke eksempler fra norsk og internasjonal økonomi, og du finner nye innfallsvinkler til de globale utfordringene.
  Samfunnsøkonomi 1 tar for seg spenningsfeltet mellom miljøproblemene og fordelingskløften i verden på den ene siden ? og opprettholdelsen av eget næringsliv og velferdsstaten på den andre.
  Hva er nytt i denne utgaven?I denne utgaven har vi revidert:Kapittel 7: Om arbeidsledighetKapittel 14: Problemstillinger omkring finanskrisenKapittel 15:.Nye momenter vedr. Kina og u-landsproblematikkEllers er boka oppdatert på årstall, nye statistikker ol.

  Betegnelse: Boka tar for seg mikroøkonomi, makroøkonomi, internasjonal økonomi og utfordringer i norsk økonomi. 10 test deg selv- oppgaver og et kort sammendrag hører med til hvert kapittel. Med oversikt over økonomiske ord og uttrykk og register.
  Utgitt 2012
  Språk Bokmål
  Utgave 2
  Varenummer/ISBN 9788205425941
  Klassetrinn VG2
  Skolefag SAMFUNNSØKONOMI 1
  Forlagsinnbinding Heftet
  Forlag Gyldendal
  Form Grunnbøker

  Alternative utgaver


  Samfunnsøkonomi 1

  Bøhmer, Gunnar

  Bokmål

  Grunnbøker

  Samfunnsøkonomi 1

  Bøhmer, Gunnar

  Bokmål

  Grunnbøker