IBX DEBUGGING
IBX User NOT ACTIVE
  if (Pageview.Area.ID != 3) { //not BSU }

  Ambulanseoperative emner : vg2 og vg3 ambulansefag

  Richardsen, Jon
  Bestillingsklar
  Bokmål
  Veil. pris, kr. 599,00
  Din pris, kr. 599,00
     
  Totalt kr. 599,00
  Fritatt mva.
  Ambulanseoperative emner i ny utgave med vesentlige endringer i sambandsrutiner og organiseringen rundt storulykkeinnsats.

  Ambulanseoperative emner har kommet i ny utgave..Siden forrige utgave av boka har ambulansetjenesten og de øvrige nødetatene (brann/redning og politiet), samt resten av redningstjenesten, gått over til digitalt radiosamband, kalt Nødnett.
  Dette har medført vesentlige endringer i sambandsrutiner, og ført til at sambandskapitlet er helt omskrevet. Dessuten har den taktiske og operative organiseringen av storulykkeinnsats gjennomgått en revisjon, som har medført.endringer i disse kapitlene.
  Boka omhandler det siste programfaget, Ambulanseoperative emner, som har fokus på de taktiske og operative forberedelsene til, og gjennomføringen av oppdrag. Uavhengig av pasient og type sykdom eller skade kan det være en rekke momenter en må ta seg av forut for eller i løpet av et oppdrag.
  Boka er en av fem bøker i serien, og gir de nødvendige kunnskapene som gjør ambulansearbeiderne i stand til å holde bil og øvrig utstyr i forskriftsmessig stand, til å forberede til oppdrag, og til å kunne gjennomføre oppdrag på en trygg og sikker og omsorgsfull måte for alle involverte under varierende operative forhold.
  Utgitt 2014
  Språk Bokmål
  Utgave 2
  Varenummer/ISBN 9788205480674
  Klassetrinn VG2, VG3
  Skolefag Ambulanseoperative emner,Ambulansefaget
  Forlagsinnbinding Heftet
  Forlag Gyldendal
  Form Grunnbøker

  Alternative utgaver