IBX DEBUGGING
IBX User NOT ACTIVE
  if (Pageview.Area.ID != 3) { //not BSU }
  Digital

  Automatiseringsteknikk 1 : Industriell måleteknikk

  Larsen, Bjørnar
  Bestillingsklar
  Nynorsk
  Veil. pris, kr. 205,00
  Din pris, kr. 205,00
     
  Totalt kr. 205,00
  Fritatt mva.

  Dette er éi av to bøker om automatiseringsteknikk. Automatiseringsteknikk 1 handlar om industriell måleteknikk. Boka dekkjer fagområda målenøyaktigheit og kalibrering, måleteknikk for trykk, nivå, gjennomstrauming, temperatur, posisjon, hastigheit, vibrasjon, pH og gassanalyse. Både digitale og analoge måleteknikkar og feltbuss blir behandla.


  Målgruppa for boka er VG2 og VG3 automatisering i vidaregåande skule og studentar på teknisk fagskule på studieretningar der automatisering ikkje er hovudfaget. Læreverket høver også godt til sjølvstudium for etter- og vidareutdanning i industrien, og inneheld: 
  - nettressursar for kvar studieretning
  - rettleiingar, oppgåver, animasjonar, videoar og tekniske spesifikasjonar tilpassa læreplanane for automatiseringsfaget
  - repetisjonsoppgåver til kvart kapittel med løysingsforslag i nettressursane


  På nettressursane finn ein animasjonar og videoar. Boka knyttar teoriar til praktisk bruk med tekniske instrumentspesifikasjonar og nedlastbare tekniske spesifikasjonar for måleteknisk utstyr som blir behandla i boka.


  Bjørnar Larsen har undervist i automatiseringsfaget i skule og industri i ei årrekkje. Han har vore medlem i fagprøvenemnder i 18 år og skrive meir enn 30 lærebøker og kompendium for skule og industri.

  Utgitt 2018
  Språk Nynorsk
  Utgave 1
  Varenummer/ISBN 9788211030948
  Klassetrinn 2. trinn
  Skolefag Automatiseringsfaget
  Forlagsinnbinding Digitale læremidler
  Forlag Fagbokforlaget Vigmostad og Bjørke
  Form Digitale læremidler

  Andre bøker fra samme forfatter Larsen, Bjørnar