IBX DEBUGGING
IBX User NOT ACTIVE
  if (Pageview.Area.ID != 3) { //not BSU }

  Intertekst essens : norsk vg1 studieforberedende : læreplan i norsk for språklige minoriteter med kort botid i Norge og læreplan i norsk

  Eriksen, Harald
  Bestillingsklar
  Bokmål
  Veil. pris, kr. 699,00
  Din pris, kr. 699,00
     
  Totalt kr. 699,00
  Fritatt mva.
  Intertekst essens Vg1 er en helt ny lærebok i norsk for elever på studieforberedende utdanningsprogram. Boka følger læreplanen i norsk for språklige minoriteter med kort botid i Norge. Den egner seg også godt for elever som følger den ordinære læreplanen, men som har behov for ekstra støtte i norskfaget.
  Intertekst essens bygger på læreverket Intertekst. Intertekst har vært på markedet siden 2013 og kom i 2020 i en ny utgave som er i tråd med læreplanrevisjonen LK20. Bøkene har samme struktur og kan derfor brukes av ulike elever i samme klasserom.
  I boka får elevene trinn-for-trinn-hjelp med alt fra skriftlige til muntlige problemstillinger i tillegg til at de blir kjent med litterære og språklige sider ved faget.
  De tverrfaglige emnene er ivaretatt, og hvert bind inneholder en spennende tekstsamling med tekster som er tilpasset målgruppa.
  I nettressursen til boka finner elevene gode verktøy som de kan bruke til å jobbe videre med skriving, lesing og muntlige ferdigheter.
  I nettressursens lærerside finner læreren undervisningsopplegg, årsplaner med mer som er knyttet til boka. Intertekst essens Vg1 er også tilgjengelig som digital bok og som lydbok.
  Utgitt 2020
  Språk Bokmål
  Utgave 1
  Varenummer/ISBN 9788211035882
  Klassetrinn VG1
  Skolefag Norsk for elever i vgo med kort botid i Norge, Vg1 studieforberedende utdanningsprogram, skriftlig
  Forlagsinnbinding Innbundet
  Forlag Fagbokforlaget Vigmostad og Bjørke
  Form Alternativ grunnbok

  Læreverk


  Intertekst vg3 : d-bok : norsk for studieforberedende utdanningsprogram

  Garthus, Karen Marie Kvåle

  Flerspråklig

  Alternativ grunnbok

  Andre bøker fra samme forfatter Eriksen, Harald