IBX DEBUGGING
IBX User NOT ACTIVE
  if (Pageview.Area.ID != 3) { //not BSU }
  Digital

  Intertekst vg1-vg3 : Digital lærer : norsk for videregående

  Utsolgt
  Flerspråklig
  Veil. pris, kr. 148,00
  Din pris, kr. 148,00
     
  Totalt kr. 148,00
  Fritatt mva.
  Intertekst har fått ny struktur med større vekt på praktisk arbeid og konkrete redskaper i klasserommet. Boka har en fyldig redskapsdel med muntlig-, lese- og skrivetips, samt en utdypende del med trinn for trinn-framgangsmåte til hver sjanger. Den har også en egen, praktisk del om de nye, tverrfaglige temaene, og en del om språk. Kapitlene kan brukes uavhengig av hverandre, noe som gir fleksibilitet i undervisningen.
  Å velge digitalt trenger ikke være dyrt eller vanskelig. Med DIGITAL LÆRER får du en verktøykasse med alt du trenger for å undervise i norsk på studieforberedende. Lisensen dekker hele Intertekst for Vg1 til og med Vg3. I tillegg får du tilgang til Intertekst essens Vg1-Vg3 og verktøypakken for norskfaget. Lisensen fornyes årlig. Intertekst DIGITAL LÆRER kan brukes sammen med Intertekst DIGITAL ELEV, eller med de trykte bøkene.
  Intertekst Vg2 og Intertekst Vg3 vil tilgjengeliggjøres i pakken uten ekstra kostnad, så snart de er ferdig skrevet. Det samme gjelder Intertekst essens for Vg2 og Vg3. Det betyr at du til enhver tid har full oversikt over komponentene i hele Intertekst, i denne ene lisensen.
  Nettressursen til Intertekst er gratis og tilgjengelig på intertekst.fagbokforlaget.no
  I pakken får du alt dette: Intertekst Vg1 Intertekst Vg2 (2021) Intertekst Vg3 (2022) Intertekst essens Vg1 Intertekst essens Vg2 (2021) Intertekst essens Vg3 (2022) Verktøypakken for norskfaget: Skriveverktøy Leseverktøy Muntligverktøy Litterære tidslinjer Undervisningsfilmer Grammatikkverktøy
  Utgitt 2020
  Språk Flerspråklig
  Utgave 1
  Varenummer/ISBN 9788211041708
  Klassetrinn VG1, VG2, VG3
  Skolefag NOR1260,Norsk hovedmål, Vg2 studieforberedende utdanningsprogram, skriftlig,Norsk hovedmål, Vg3 studieforberedende utdanningsprogram, skriftlig
  Forlagsinnbinding Digitale læremidler
  Forlag Fagbokforlaget Vigmostad og Bjørke
  Form Lærerveiledninger,Lærerressurser

  Læreverk


  Intertekst vg3 : norsk for studieforberedende utdanningsprogram

  Eriksen, Harald

  Flerspråklig

  Lærerveiledninger,Lærerressurser

  Intertekst vg3 : d-bok : norsk for studieforberedende utdanningsprogram

  Garthus, Karen Marie Kvåle

  Flerspråklig

  Lærerveiledninger,Lærerressurser