IBX DEBUGGING
IBX User NOT ACTIVE
  if (Pageview.Area.ID != 3) { //not BSU }
  Digital

  Intertekst vg1-vg3 : Digital elev : norsk for videregående

  Bestillingsklar
  Flerspråklig
  Veil. pris, kr. 149,00
  Din pris, kr. 149,00
     
  Totalt kr. 149,00
  Fritatt mva.
  Intertekst har fått ny struktur med større vekt på praktisk arbeid og konkrete redskaper i klasserommet. Boka har en fyldig redskapsdel med muntlig-, lese- og skrivetips, samt en utdypende del med trinn for trinn-framgangsmåte til hver sjanger. Den har også en egen, praktisk del om de nye, tverrfaglige temaene, og en del om språk. Kapitlene kan brukes uavhengig av hverandre, noe som gir fleksibilitet i undervisningen.
  Å velge digitalt trenger ikke være dyrt eller vanskelig. Med DIGITAL ELEV får elevene en vertøykasse med alt de trenger for å følge norskundervisningen på studieforberedende. Lisensen varer i ett år av gangen, og gir eleven tilgang til alle bøkene på hvert trinn. Dette er særlig for eksamen i 3. klasse. Intertekst DIGITAL ELEV kan brukes sammen med de trykte bøkene.
  Intertekst Vg2 og Intertekst Vg3 vil tilgjengeliggjøres i pakken uten ekstra kostnad, så snart de er ferdig skrevet. Det samme gjelder Intertekst essens for Vg2 og Vg3. Det betyr at eleven til eksamen enkelt kan gå tilbake til de foregående bøkene for å repetere. I tillegg kan en elev som opplever stoffet som vanskelig kan gå til Intertekst essens-utgaven for sitt trinn for å få ekstra støtte i opplæringen.
  Nettressursen til Intertekst er gratis og tilgjengelig på intertekst.fagbokforlaget.no
  I pakken får eleven alt dette: Intertekst Vg1 Intertekst Vg2 (2021) Intertekst Vg3 (2022) Intertekst essens Vg1 Intertekst essens Vg2 (2021) Intertekst essens Vg3 (2022) Verktøypakken for norskfaget: Skriveverktøy Leseverktøy Muntligverktøy Litterære tidslinjer Undervisningsfilmer
  Utgitt 2020
  Språk Flerspråklig
  Utgave 1
  Varenummer/ISBN 9788211041715
  Klassetrinn VG1, VG2, VG3
  Skolefag NOR1260,Norsk hovedmål, Vg2 studieforberedende utdanningsprogram, skriftlig,Norsk hovedmål, Vg3 studieforberedende utdanningsprogram, skriftlig
  Forlagsinnbinding Digitale læremidler
  Forlag Fagbokforlaget Vigmostad og Bjørke
  Form Elevressurser,Grunnbøker

  Læreverk


  Intertekst vg3 : norsk for studieforberedende utdanningsprogram

  Eriksen, Harald

  Flerspråklig

  Elevressurser,Grunnbøker

  Intertekst vg3 : d-bok : norsk for studieforberedende utdanningsprogram

  Garthus, Karen Marie Kvåle

  Flerspråklig

  Elevressurser,Grunnbøker