IBX DEBUGGING
IBX User NOT ACTIVE
  if (Pageview.Area.ID != 3) { //not BSU }

  AutoCAD 2004 : begynnerkurs : dataassistert konstruksjon, DAK

  Ikke tilgjengelig fra oss
  Bokmål
  Veil. pris, kr. 377,00
  Din pris, kr. 377,00
     
  Totalt kr. 377,00
  Fritatt mva.

  AutoCAD 2004 Begynnerkurs omhandler todimensjonal tegning og tar for seg blant annet krav til utstyr, oppstart og oppsett av nye tegninger med menyer og verktøybokser. Grunnleggende tegnekommandoer og redigeringskommandoer blir nøye gjennomgått. Videre beskriver boka arbeid med lag, skravering, blokker, målsetting, teksting og utskriftsalternativer.
  I denne oppdaterte boka for AutoCAD 2004 er nye funksjoner og dialogbokser beskrevet.
  Boka er godt illustrert med eksempler og øvingsoppgaver som følger teksten. Ekstra øvingsoppgaver er tatt med på slutten av boka. Den har også et fyldig stikkordregister.
  AutoCAD 2004 Begynnerkurs er egnet som lærebok og som tilleggsreferanse til kurs i AutoCAD. Den kan brukes av nybegynnere på alle nivåer fra videregående skole til høgskole. Boka egner seg også som en oppslagsbok for selvstudium, noe som kan være aktuelt for både studenter og bedriftsansatte.

  Betegnelse: Boka omhandler todimensjonal tegning og tar for seg blant annet krav til utstyr, oppstart og oppsett av nye tegninger med menyer og verktøybokser. Grunnleggende tegnekommandoer og redigeringskommandoer blir gjennomgått. Videre beskriver boka arbeid med lag, skravering, blokker, målsetting, teksting og utskriftsalternativer. Boka er illustrert med eksempler og øvingsoppgaver som følger teksten. Ekstra øvingsoppgaver er tatt med på slutten av boka. Har stikkordregister.
  Utgitt 2004
  Språk Bokmål
  Utgave 1
  Varenummer/ISBN 9788273454065
  Klassetrinn VG1, VG2
  Skolefag Teknisk tegning,Teknisk tegning og dokumentasjon
  Forlagsinnbinding Spiral
  Forlag Elforlaget - Installatørenes service- og opplysningskontor