IBX DEBUGGING
IBX User NOT ACTIVE
  if (Pageview.Area.ID != 3) { //not BSU }

  Anleggsteknikk for anleggsgartnere

  Ekle, Arvid
  Bestillingsklar
  Bokmål/nynorsk
  Veil. pris, kr. 649,00
  Din pris, kr. 649,00
     
  Totalt kr. 649,00
  Fritatt mva.
  Denne læreboka henvender seg til elever som skal gjennomføre opplæringen innenfor Vg2 Anleggsgartner- og idrettsanleggsfag i videregående skole, og de som er lærlinger eller praksiskandidater og skal ta fagprøven innenfor Vg3 Anleggsgartnerfaget. Den er utvilsomt også en godt egnet fagbok for anleggsgartnerfirmaer og kommunenes egne avdelinger med ansvar for bygging og vedlikehold av ulike typer anlegg landet rundt.
  I denne boka kan anleggsgartneren finne støtte til de fleste arbeidsoppgaver som knytter seg til fagets grå del. Her forklares det siste nye innen GPS og datateknologi, men også spesielle anleggstyper for å møte dagens klimautfordringer, som lokal overvannsdisponering, såkalte LOD-tiltak.
  Her er også grunnleggende stoff om opparbeiding av anlegg for barn og unge, universell utforming, lovverk, historikk og organisasjonene innen faget. Boka inngår i en serie bøker for Vg2 Anleggsgartner- og idrettsanleggsfag, de andre bøkene er: Idrettsanlegg - drift og vedlikehold Økonomi og ledelse i natur- og miljøfag.


  Utgitt 2013
  Språk Bokmål/nynorsk
  Utgave 1
  Varenummer/ISBN 9788280210975
  Klassetrinn VG2
  Skolefag Drift og vedlikehold
  Forlagsinnbinding Heftet
  Forlag Byggenæringens forlag
  Form Grunnbøker

  Læreverk


  Idrettsanlegg : drift og vedlikehold

  Bugge, Helene

  Bokmål/nynorsk

  Grunnbøker