IBX DEBUGGING
IBX User NOT ACTIVE
  if (Pageview.Area.ID != 3) { //not BSU }

  Grethes hus 1 : øvelseshefte 1 av 6 : Archicad

  Sundfør, Ingolf
  Bestillingsklar
  Bokmål
  Veil. pris, kr. 420,00
  Din pris, kr. 420,00
     
  Totalt kr. 420,00
  Fritatt mva.
  Dette er det første heftet i en serie av flere øvelseshefter som alltid er oppdatert til siste versjon av ArchiCAD. Hefte 1 gir en grunnleggende innføring i tegneprogrammet ArchiCAD og egner seg for fagskole-, arkitekt- og ingeniørstudenter, samt elever og lærere i videregående skole.
  Du begynner å tegne et virkelig hus: Setter opp gulv, vegger, vinduer og dører. Du blir fortrolig med ArchiCAD-universet, hvordan gjøre grunnleggende innstillinger, hvordan tegne snitt og hvordan få opp tegningen i 3D og bevege deg rundt og inni huset.
  Heftet er gjennomillustrert med tydelige og forklarende fargeillustrasjoner. Heftet er selvforklarende og egner seg for selvstudium. Anbefales for nybegynnere i ArchiCAD og for deg som har vært borte i ArchiCAD før, men som trenger en innføring.
  Betegnelse: Heftet gir en innføring i tegneprogrammet ArchiCAD. Du lærer blant annet å sette opp gulv, vegger, vinduer og dører, hvordan du gjør grunnleggende innstillinger, hvordan tegne snitt og hvordan få opp tegningen i 3D. Heftet er selvforklarende og egner seg til selvstudium for nybegynnere i ArchiCAD. Med stikkordregister.
  Utgitt 2012
  Språk Bokmål
  Utgave 5
  Varenummer/ISBN 9788282410212
  Klassetrinn VG1
  Skolefag Tegning og bransjelære
  Forlagsinnbinding Spiral
  Form Tillegslitteratur

  Læreverk


  Grethes hus 5 : archiCAD : tilbygg

  Sundfør, Ingolf

  Bokmål

  Tillegslitteratur

  Andre bøker fra samme forfatter Sundfør, Ingolf