IBX DEBUGGING
IBX User NOT ACTIVE
  if (Pageview.Area.ID != 3) { //not BSU }

  AD/HD : impulsivitet : overaktivitet : konsentrasjonsvansker

  Duvner, Tore
  Bestillingsklar
  Bokmål
  Veil. pris, kr. 439,00
  Din pris, kr. 439,00
     
  Totalt kr. 439,00
  Fritatt mva.
  Boka AD/HD. Impulsivitet, overaktivitet, konsentrasjonsvansker henvender seg til alle som kommer i kontakt med barn og unge med diagnosen: foreldre, personale i barnehage, SFO og skole, sykehus, helse- og sosialtjeneste.


  Attention Deficit/Hyperactivity Disorder er den amerikanske termen for den meget vanskelige sammensetningen av impulsivitet, overaktivitet og konsentrasjonsvansker. Mange med diagnosen AD/HD har også andre mangler, som for eksempel persepsjonsvansker, motoriske vansker og lese- og skrivevansker, som benevnes som DAMP og dysleksi.


  Boka gir en nevro-psykologisk forklaring på hva konsentrasjonsevne er, en forklaring på hvordan de ulike vanskelighetene arter seg og en bred oversikt over mulige støtte- og behandlingstiltak.

  Betegnelse: Boka gir ei nevropsykologisk forklaring på hva konsentrasjonsevne er, forklarer hvordan de ulike vanskelighetene arter seg, og gir en bred oversikt over mulige støtte- og behandlingstiltak for barn og unge. Har ordforklaringer og litteraturliste.
  Utgitt 2004
  Språk Bokmål
  Utgave 1
  Varenummer/ISBN 9788204104045
  Forlagsinnbinding Heftet
  Forlag Cappelen Damm ( Cappelen)