IBX DEBUGGING
IBX User NOT ACTIVE
  if (Pageview.Area.ID != 3) { //not BSU }

  Akademisk skriving : en skriveveiledning

  Øyen, Simen Andersen
  Bestillingsklar
  Bokmål
  Veil. pris, kr. 299,00
  Din pris, kr. 299,00
     
  Totalt kr. 299,00
  Fritatt mva.
  Du kan lese og pugge så mye du orker, men det er de skriftlige arbeidene du produserer i løpet av studiet du i hovedsak evalueres ut fra. Du får med andre ord ikke karakterer ut fra hva du kan, men ut fra hvordan du formidler dette i en tekst.


  Akademisk skriving - en skriveveiledning skal hjelpe deg til nettopp det: å knekke den akademiske skrivekoden og få deg i gang med å skrive tekster slik sensorene vil ha dem. Å bli flink til å skrive krever øvelse på lik linje med å lære å spille piano eller å bli en dyktig fotballspiller. Og den samme regelen gjelder her: Regelmessig øvelse gjør mester.


  Forfatterne gir studentene pedagogiske råd om hvordan de bør jobbe med en tekst, hvordan de kan komme tidlig i gang med skrivingen, og hvordan de kan forstå og gjøre bruk av den akademiske genren når de studerer. Rådene som gis illustreres med teksteksempler fra bachelor- og masteroppgaver.


  Forfatterne har i en årrekke undervist og veiledet studenter i førstesemesteremnet Akademisk skriving ved Universitetet i Bergen. Simen Andersen Øyen er stipendiat ved Senter for vitenskapsteori (UiB) og Birger Solheim er førsteamanuensis ved Institutt for filosofi og førstesemesterstudier (UiB).


  I tillegg har Anders Johansen, professor i sakprosastudier (UiB), skrevet kapittelet «Sett i gang!».

  Utgitt 2013
  Språk Bokmål
  Utgave 1
  Varenummer/ISBN 9788202396824
  Forlagsinnbinding Heftet
  Forlag Cappelen Damm (Cappelen)