IBX DEBUGGING
IBX User NOT ACTIVE
  if (Pageview.Area.ID != 3) { //not BSU }

  "Det er innover vi må gå" : en kulturpsykologisk studie av selvhjelp

  Madsen, Ole Jacob
  Bestillingsklar
  Bokmål
  Veil. pris, kr. 399,00
  Din pris, kr. 399,00
     
  Totalt kr. 399,00
  Fritatt mva.
  Ole Jacob Madsen gransker selvhjelpskulturens idealer: nevrolingvistisk programmering, kognitiv selvhjelp, mindfulness, selvledelse, selvfølelse og selvkontroll. Er disse toneangivende retningene bærekraftige i lengden?

  Selvhjelpslitteraturen speiler og former samtiden. Her møtes kommersielle, religiøse, vitenskapelige og ideologiske krefter og kappes om lesernes oppmerksomhet. De gir ulike oppskrifter for hvordan du skal leve livet ditt. I fraværet av ytre påbud om hva som er riktig å gjøre, får selvhjelpslitteraturen en fortrolig plass i stadig flere menneskers liv. Til tross for dette har den til nå i liten grad vært gjenstand for analyse. Boka gir derfor en oversikt og diskuterer kritisk de mest utbredte formene for psykologisk selvhjelpslitteratur.

  Boka henvender seg til psykologistudenter, klinikere, og andre interesserte.

  "Det man i alle fall kan si, er at det er en sjeldent vakker fugl i det norske forskningsformidlingsaviarium; Madsen skriver seriøst og innsiktsfullt, men samtidig slik at alle oppegående mennesker bør kunne henge med. Det er forbilledlig."
  Kristian Bjørkdahl, «Tidsskrift for Norsk Psykologforening», nr.12 2014
  Utgitt 2014
  Språk Bokmål
  Utgave 1
  Varenummer/ISBN 9788215021829
  Forlagsinnbinding Heftet
  Forlag Universitetsforlaget