IBX DEBUGGING
IBX User NOT ACTIVE
  if (Pageview.Area.ID != 3) { //not BSU }

  100-dagerskoden : hvordan mestre ny lederrolle og unngå fallgruver

  Ellingsen, Agnethe
  Bestillingsklar
  Bokmål
  Veil. pris, kr. 409,00
  Din pris, kr. 409,00
     
  Totalt kr. 409,00
  Fritatt mva.
  Nå i ny utgave!


  100-dagerskoden er boken for deg som skal starte i en ny lederstilling - som toppleder, mellomleder eller førstegangsleder. Boken hjelper deg med forberedelsene til et eventuelt stillingsbytte, og til å forvalte din nye rolle slik at du unngår alle fallgruvene en nytilsatt leder kan gå i. Boken presenterer korte historier fra mellom- og toppledere i ulike sektorer som har trått feil, kombinert med relevant forskning.


  Å starte i en ny lederrolle er spennende og utfordrende. En ny leder skal etablere tillit og legitimitet, ofte i en ny og ukjent organisasjon med mange nye medarbeidere og kolleger. Lederen vil gjerne vise initiativ og ambisjoner så raskt som mulig, men risikerer da å legge ut snubletråder for seg selv. Og snubler man i starten, blir det vanskelig å bygge opp sin lederposisjon.


  100-dagerskoden presenterer fem sentrale faser i prosessen fra vurderingene rundt ny lederjobb til veletablert leder, og gir råd om hvordan du skal takle dem for å lykkes:  Forfasen - perioden før du takker ja til lederjobben. Du må finne ut om du er riktig for virksomheten, og om virksomheten er riktig for deg.
  Oppstartsfasen - hvetebrødsdagene, fylt av spenning og forventninger. Du blir kjent med de ansatte og virksomheten.
  Overraskelsesfasen - virksomheten har noen sider du ikke kjente til.Opplever du kanskje uventet motstand? Du justerer din oppfatning av virksomheten og din egen rolle.
  Posisjoneringsfasen - du etablerer tillit, troverdighet og legitimitet som leder. Med økt selvtillit blir du mere offensiv i rollen.
  Fremtidsfasen - som etablert leder kan du nå få gjennomslag for dine planer for utvikling og endring i organisasjonen.
  Utgitt 2016
  Språk Bokmål
  Utgave 2
  Varenummer/ISBN 9788202515348
  Forlagsinnbinding Innbundet
  Forlag Cappelen Damm (Cappelen)