IBX DEBUGGING
IBX User NOT ACTIVE
  if (Pageview.Area.ID != 3) { //not BSU }

  Alternative investeringer

  Reppen, Eirik
  Bestillingsklar
  Bokmål
  Veil. pris, kr. 529,00
  Din pris, kr. 529,00
     
  Totalt kr. 529,00
  Fritatt mva.
  Boken gir private og institusjonelle investorer en innføring i alternative investeringer, og viser hvordan du ved hjelp av disse aktivaklassene kan oppnå en høyere risikojustert avkastning.

  Dette er den første boken om alternative investeringer på norsk. Alternative investeringer som eiendom, hedgefond, strukturerte produkter og private equity, er de produktkategoriene innen kapitalforvaltning som vokser mest, både her i landet og internasjonalt. Men selv om volumveksten de senere årene har vært sterk, har ikke nødvendigvis kunnskapen om disse produktgruppene økt tilsvarende.


  Betegnelse: I boken diskuteres ulike aspekter ved alternative investeringer til de vanlige aktivaklassene børsnoterte aksjer, obligasjoner og pengemarkedet. Her presenteres investeringer i eiendom, "private equity", hedgefond og strukturerte produkter. Boken viser hvordan du ved hjelp av disse aktivaklassene kan oppnå en høyere risikojustert avkastning. Den er primært skrevet for private og institusjonelle investorer, men egner seg også for studenter med spesialisering i finans. Har forklaringer av ord og begreper og stikkordregister.
  Utgitt 2006
  Språk Bokmål
  Utgave 1
  Varenummer/ISBN 9788205355040
  Forlagsinnbinding Innbundet
  Forlag Gyldendal