IBX DEBUGGING
IBX User NOT ACTIVE
  if (Pageview.Area.ID != 3) { //not BSU }

  Alder ingen hindring : vekst og utvikling hele livet

  Lunde, Linn-Heidi
  Bestillingsklar
  Bokmål
  Veil. pris, kr. 415,00
  Din pris, kr. 415,00
     
  Totalt kr. 415,00
  Fritatt mva.
  Hva innebærer det å bli eldre? Du kan påvirke din egen aldring!

  Norske kvinner og menn har høy forventet levealder. Det er et privilegium å bli eldre i et land med våre helse- og velferdsgoder. Likevel frykter vi alderdommen og betrakter aldring og det å bli eldre som en livsfase preget av forfall. Å bli eldre innebærer både biologisk, psykologisk og sosial endring. Denne boken viser deg at du kan påvirke din egen aldring.
  Vekst og utvikling foregår fra vi blir født til vi dør. Aldring og alderdom er derfor preget av en stor variasjon fra person til person. Å være engasjert og i aktivitet stimulerer kropp og hjerne og bidrar til vitalitet og trivsel. Mental innstilling er av stor betydning for hvordan siste del av livet blir. Det er derfor viktig at du ikke lar deg begrense av vanlige stereotypier om at alderdommen er preget av sykdom og ensomhet.
  I denne boken gir psykologLinn-Heidi Lunde deg innblikk i hva det innebærer å bli eldre. Hun viser deg mangfoldet i måter å leve livet i alderdommen på, og anskueliggjør at alder ikke trenger å være en hindring for livsutfoldelse.
  Utgitt 2012
  Språk Bokmål
  Utgave 1
  Varenummer/ISBN 9788205423916
  Forlagsinnbinding Heftet
  Forlag Gyldendal