IBX DEBUGGING
IBX User NOT ACTIVE
  if (Pageview.Area.ID != 3) { //not BSU }

  Alt er kjemi - men kjemi er ikke alt

  Mostad, Arvid
  Bestillingsklar
  Bokmål
  Veil. pris, kr. 549,00
  Din pris, kr. 549,00
     
  Totalt kr. 549,00
  Fritatt mva.
  I denne boken presenteres, på en populærvitenskapelig måte, en rekke stoffer som vi finner i våre omgivelser. Her finner du frodig og fargerik historisk bakgrunnsinformasjon om stoffene, og samtidig en grundig dypt faglig beskrivelse av stoffenes oppbygging og funksjon.

  Boken gir innsikt for brukere av en rekke av de stoffer som er beskrevet, den er en glimrende kilde til oppdatering av basiskunnskap hos den jevne kjemiker, og til å gi nyttig bakgrunnsstoff for kjemilærere i undervisningen i ungdomsskole og den videregående skolen.

  Boken er basert på en samling svært populære artikler som har vært publisert i tidsskriftet Kjemi i løpet av de siste 20 år. Samlingen av artiklene i bokform er et ledd i markeringen av Kjemiåret 2011.
  Betegnelse: Boka handler om kjemi, og presenterer en rekke stoffer på en enkel måte. Kapitlene i boka er ordnet i grupper etter overskriftene Om ting vi putter i oss, Om ting vi har omkring oss, Fantastisk kjemi og Fra kjemiens historie. Hvert kapittel er en samling ajourførte og gjennomgåtte artikler som tidligere har vært publisert i tidsskriftet Kjemi. Med liste over omtalte personer. Har register.
  Utgitt 2011
  Språk Bokmål
  Utgave 1
  Varenummer/ISBN 9788215018829
  Forlagsinnbinding Heftet
  Forlag Universitetsforlaget