IBX DEBUGGING
IBX User NOT ACTIVE
  if (Pageview.Area.ID != 3) { //not BSU }

  Buongiorno! 1 : tekstbok

  Brambilla, Rosanna
  Bestillingsklar
  Bokmål
  Veil. pris, kr. 745,00
  Din pris, kr. 745,00
     
  Totalt kr. 745,00
  Fritatt mva.
  Buongiorno 1Begynnerkurs i italiensk for videregående skole C-språk og voksenopplæring.
  Buomgiorno 1 består av. tekstbok. arbeidsbok. CD-er. fasit. lærerveiledning
  Tekstboka inneholder dialoger og små lesestykker, lytteprøver og skriftlige og muntlige oppgaver. Leksjonene er delt inn i an A- og B-del, der A-delen øver inn de viktigste strukturene, mens B-delen utdyper og setter stoffet inn i nye sammenhenger. Ny grammatikk presenteres i oversiktlige rammer i hver leksjon. I tillegg finnes det en minigrammatikk bakerst i boka.
  Arbeidsboka består av ulike typer oppgaver fra ren drill til friskrivingsoppgaver. Det er lagt inn fire "Test deg selv"-prøver som oppsummerer kunnskapene underveis, oversikt over ny grammatikk til hver leksjon, glossar til hver leksjon og et alfabetisk glossar.
  To CD-er presenterer alt lydstoffet til tekstboka og til de fire "Test deg selv"-prøvene i arbeidsboka. Disse egner seg både til avspilling i klassen og til hjemmeøvinger.
  Fasiten inneholder pedagogiske tips, utskrift av lytteøvelser i læreboka og fasit til "Test deg selv"-prøvene og friskrivingsoppgavene.
  Lærerveiledningen inneholder pedagogiske tips, utskrift av lytteøvelser i læreboka og fasit til "Test deg selv"-prøvene. I tillegg er det utdypende kommentarer til alle geografiske steder og italienske kulturfenomener som nevnes i læreboka.
  Betegnelse: Boka inneholder dialoger, lesestykker, lytteprøver, skriftlige og muntlige oppgaver og minigrammatikk.
  Utgitt 2000
  Språk Bokmål
  Utgave 1
  Varenummer/ISBN 9788203324437
  Skolefag Italiensk C-språk
  Forlagsinnbinding Heftet
  Forlag Aschehoug