IBX DEBUGGING
IBX User NOT ACTIVE
  if (Pageview.Area.ID != 3) { //not BSU }

  Historie og filosofi 1

  Moum, Tommy
  Bestillingsklar
  Nynorsk
  Veil. pris, kr. 865,00
  Din pris, kr. 865,00
     
  Totalt kr. 865,00
  Fritatt mva.
  De nye utgavene av Historie og filosofi 1 og 2 følger revidert læreplan i faget som trådte i kraft høsten 2016. Hovedkapitlene åpner med illustrasjoner og filosofiske samtaler som setter fortiden inn i samtiden og gir elevene muligheter til å ta tak i stoffet både med empati, undring og analyse.Historie og filosofi bringer fortidens mennesker og tenkning inn i elevenes samtid. Bøkene er delvis nyskrevet og omfanget redusert med vekt på tematiske dypdykk. Elevene bringes blant annet tettere på fortiden gjennom et rikt utvalg av kildetekstutdrag underveis i hvert kapittel med spørsmål som går til kjernen på hvert enkelt tema. I begynnelsen av bøkene finner elevene et praktisk verktøy for å analysere tekstutdragene i form av modeller for kildekritikk og lesning av filosofiske tekster.


  Hvert hovedområde i den nye læreplanen dekkes av et eget kapittel. Hovedtemaene i kapitlene åpnes med filosofiske samtaler og avrundes med refleksjons- og repetisjonsspørsmål.


  Historie og filosofi 1 følger læreplanen fra oldtid til nyere tid. Historie og filosofi 2 begynner med mennesket i moderne tid og avslutter med historieforståelse, historiebevissthet og historiebruk.


  Nettstedet for elevene har samme oppbygning som læreboka. Til hvert kapittel er det ulike interaktive oppgaver og kilder med arbeidsoppgaver. Nettstedet er gratis og åpent for alle.


  Nettstedet for lærere har forslag til årsplaner, undervisningsopplegg, kapittelprøver, eksamensstoff og powerpointpresentasjoner. Tilgang til lærernettstedet krever lisens og innlogging.


  Utgitt 2017
  Språk Nynorsk
  Utgave 2
  Varenummer/ISBN 9788202516284
  Klassetrinn VG2
  Skolefag Historie og filosofi 1
  Forlagsinnbinding Innbundet
  Forlag Cappelen Damm (Cappelen)
  Form Grunnbøker

  Alternative utgaver


  Historie og filosofi 1 : Unibok

  Moum, Tommy

  Bokmål/nynorsk

  Grunnbøker

  Historie og filosofi 1

  Moum, Tommy

  Bokmål

  Grunnbøker

  Andre bøker fra samme forfatter Moum, Tommy


  Historie og filosofi 2 : Unibok

  Moum, Tommy

  Bokmål/nynorsk

  Grunnbøker,Elevressurser

  Historie og filosofi 2

  Moum, Tommy

  Nynorsk

  Grunnbøker

  Historie og filosofi 2

  Moum, Tommy

  Bokmål

  Grunnbøker